Over Ons

Brasserie Restaurant Van Gogh is 'the place to be' op de geboortegrond van Vincent Van Gogh.

Vele mogelijkheden bij brasserie restaurant van Gogh

Even voorstellen wij Astrid de Vor en Frank Laurijssens zijn al jaren samen  werkzaam in de brasserie en restaurant wereld zowel in Nederland en België.

Na 10 Jaar Hoogstraten werden wij benaderd om op deze historische plek een brasserie over te nemen, terug in ons vertrouwde Zundert en dan nog wel op de geboorte grond van de Bekendste Zundertenaar “ Vincent van Gogh”.

Wij waren direct enthousiast om te starten, vanaf 1 mei 2015 zijn we dan ook gestart op deze bijzondere plek, ons doel, een toegankelijke brasserie voor een hapje en een drankje, een  lunch of diner in een sfeer van “no-nonsens”  (h)eerlijk eten en drinken voor een eerlijke prijs en dit dan allemaal bereid uit verse veelal  seizoen,  duurzaam en vooral streek producten  met het grootste plezier bereid door Frank en geserveerd door gastvrouw Astrid.

Tuinterras

Dan is er natuurlijk ook nog onze schitterende tuin, met ons terras  op het zuiden gericht zodat deze hele dag verwent word door de zon, een oase van rust midden in het dorp maakt dit een super plek voor een heerlijk moment

van koffie, gebak, drankje, tot zelfs buiten eten.

Kom gezellig langs en overtuig u zelf

van deze schitterende plek en onze gastvrijheid

 

Tot gauw, Astrid en Frank